Miért a mi utazási irodánkat válassza?

A Red Sea Hotels szállodák Egyiptom legjobb ár-érték arányú útjait és kiváló színvonalat nyújtanak. A választás éppen ezért nehéz elsőre. Melyik város és melyik szálloda a legjobb a számomra? Foglaljon nálunk, mert mi személyes tapasztalat alapján, igazi odafigyeléssel és őszintén ajánlanak hotelt. Hiszen minden Red Sea szállodában többször is jártunk már! 

Red Sea Hotels és a mi utazási irodánk- Garancia a jó választásra! 

Red Sea Hotels szállodák Az utazási irodánkat 2005-ben azért alapítottuk, mert olyan utakat szerettünk volna az utasoknak kínálni, amelyeken mi magunk is szívesen részt vennének. Örömmel mondhatjuk, hogy az elmúlt 12 évben ez a legtöbb út esetében sikerült is. Imádjuk Egyiptomot és ismerjük is, mint a tenyerünkent! Irodánk egyik munkatársa idegenvezetőként dolgozott kint, a másikuk több hónapot kint élt, ám minden munkatársunk évente többször is kilátogat immár másfél évtizede a piramisok országába. Hurghada, Makadi-öböl, Sharm el-Sheikh vagy Marsa Alam? Irodánk munkatársai ismerik a terepet! 
A Red Sea Hotels szállodákat évről évre végig járjuk, hogy naprakész információkkal tudjanak szolgálni a hotelekről. Hogy erre mi a legjobb bizonyíték?
A legtöbb konkurens iroda is minket hív, és a mi honlapunkat bújja, ha Egyiptomról kérdésük van.
Foglaljon ezért olyan helyen, ahol első kézből származó információt kap. Foglaljon nálunk! 

5 érv amellett, hogy Red Sea szállodát miért a mi utazási irodánknál érdemes foglalni

Mivel nyújtunk többet egy Red Sea Hotels szálloda foglalása esetében, mint bármely más iroda? Öt érvünk is van! 
  • Személyes tapasztalat Minden évben végigjárjuk a Red Sea hoteleket, hogy friss információkkal szolgáljuk utasainknak. Valóban szép a part? Milyen állapotban van a medence? Könnyen elérhető a belváros? Mi tudjuk a választ a felmerülő kérdésekre! 
  • Őszinteség Vannak olyan Red Sea szállodák, amelyek igen olcsók. Hozzák ugyanazt a minőségét vagy csalódni fogok. Vannak drágább Red Sea hotelek. Megérik az árukat? Mi kíméletlenül elmondjuk, hogy mit gondolunk.
  • Kedvező árú biztosítás Nálunk egyből háromféle, kedvező árú biztosítás köthető az utazás mellé. Utasbiztosítás már 550 Ft/fő/nap áron elérhető, és kint nem kell fizetni semmit az orvosnak. Sztornóbiztosítás önmagában is köthető arra az esetekre, ha Ön csak ezt igényli. Komplex utas- és sztornóbiztosítást pedig azoknak ajánlunk nagyon jó áron, akik mindenre gondolnak. A kalkulációnál már egyből látja a különböző biztosítások árait és egy kattintással hozzáadhatja a megrendeléséhez. 
  • Kényelmes fizetési lehetőség Forintban vagy euróban szeretne fizetni? Nálunk mindkettő lehetséges! Fizetni három módon tud. Egyrészt készpénzben irodánkban, illetve országosan bármely OTP vagy CIB bankfiókban. Másrészt bankkártyával a honlapon keresztül vagy irodánkban. Harmadrészt pedig utalással. 
  • Törzsutas program Már az első utazás előtt is törzsutasunkká válhat! Ehhez csak egy ingyenes regisztrációra van szükség. Az első utazást követően pedig még több kedvezmény és extra szolgáltatás várja Önt!
Keressen minket, akár hétvégén is: Kapcsolat